T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ESENYURT - Esenkent Atatürk İlkokulu

Okul Müdürümüz Bülent ÇETİN Bey'in Mesajı

Değerli idareci ve öğretmen arkadaşlarım, kıymetli veliler, sevgili öğrencilerim;

2021 yılı yeniden yönetici görevlendirmeleri kapsamında okul müdürü olarak görevlendirilmiş olduğum Esenkent Atatürk İlk- Ortaokulunda görevime başlamış bulunuyorum.

Bir eğitim kurumu yöneticisi olarak en önemli görevimizin yarınlarımızı emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizi bedenen ruhen sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmesi, erdemli, ahlaklı, sorumluluk sahibi bireyler olarak bir üst öğrenim kademesi ve hayata hazırlanması olduğunun bilincindeyim.

.

 Esenkent İlk- Ortaokulu öğrencilerinin arzu edilen akademik başarılarının yanı sıra sosyal, sportif ve bilimsel çalışmalarda ortaya koymuş oldukları gayretleri karşılıklı dayanışma, işbirliği ve özveriyle desteklenerek, öğrencilerimizin her alanda başarıya ulaşmaları en büyük hedefimiz olacaktır.

Okulu binamızın fiziki durumu ve teknik alt yapısını, öğrenci, öğretmenlerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak,  güvenli huzurlu sağlıklı koşullarda eğitim öğretime devam edebilecekleri standartlara getirebilmek bir başka vazgeçilmez hedefimiz olacaktır.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle başta görevi devralmış olduğum Ahmet İRİŞ Müdürümüz olmak üzere okulumuzda bugüne kadar görev yapan idareci ve öğretmenlere  yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Görevime başlarken ekip arkadaşlarıma,  öğretmenlerimize, personelimize ve velilerimize saygı ve selamlarımı sunar, geleceğimiz olan sevgili öğrencilerimizin eğitim adına attığı her adımın başarıya dönüşmesini temenni ederim.

Tüm çabamız, en değerli varlığımız çocuklarımız içindir.

 

Saygılarımla...

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.07.2021 - Güncelleme: 22.09.2021 00:45 - Görüntülenme: 933
  Beğen | 20  kişi beğendi