İSTANBUL / ESENYURT - Esenkent Atatürk İlkokulu

Ara

Değerli Velilerimiz Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisimiz tarafından düzenlenen Çatışma ve Stres Yönetimi konulu veli seminerimizin sunumunu sizlerle paylaşıyoruz. Faydalı olması dileğiyle...

VELİ TALEP FORMU

Eyl

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü'nün Ulusal Görme Taraması Programı" ilgili genelge  kapsamında" 6 ya da 7 yaşta (çocuğun ilköğretim 1.sınıfa başlayacağı yıl) görme taraması yapılmaktadır.

Esenkent Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu Servis Taşımacılığı İhalesi

Ara

Ekm

Tübitak 4007 Esenyurt Bilim Şenliği-Sokakta Bilim Var  etkinliği; 35 atölye, 6 söyleşi,1 gözlem etkinliği ve 10 proje ile 21-22-23 Ekim 2021 tarihlerinde Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleştirilecektir. Katılımlarınızı bekliyoruz.

Ekm

Sınıf Rehberlik Etkinlikleri ve Sınıf Rehberlik Programları

Psikososyal Destek Psikoeğitim Çalışması

Sayın velilerimiz,

2020-2021 Eğitim öğretim yılı 2. dönem ölçme ve değerlendirme işlemleri için dilekçe örnekleri aşağıda eklenmiştir.  26 Mayıs 2021 tarihine kadar 4. Sınıf öğrencilerinizin aşağıdaki dilekçe örneğini doldurarak Sınıf öğretmenlerinize Mail, Whatsapp gibi iletişim araçlarıyla göndermenizi ;Dilekçenin aslını ise  4 Haziran 2021 Cuma günü saat 16:00 'a kadar Esenkent Atatürk İlkokuluna elden teslim edilmesi hususunda gereğini rica ederiz.